Descoperă Axifleet by Axionet

Vrem să oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate în așa fel încât acestea să dea o valoare suplimentară afacerii clientului nostru. Clientul va avea asigurate toate serviciile, începând de la parametri de logistică, consultanța, achiziţionare, instalare, calitate și service, servicii care se dovedesc a fi utile în special în situaţii extreme.

Echipa noastră este formată din oameni care nu văd în spatele acestei afaceri doar bani. Am ales întotdeauna oameni care sunt interesaţi în primul rând de reputaţia societății şi pentru care monitorizarea flotei auto nu înseamnă doar un concept oarecare. Noi nu vrem să ne purtăm ca și concurența noastră și să stabilim regulile pe piață.

Pentru noi, sprijinul, consilierea, consultanța, prietenia și serviciile oferite nu sunt doar vorbe în vânt. Serviciul de monitorizare a flotei nu are un program fix, noi suntem întotdeauna în alertă, suntem pregătiți să vă ajutăm atunci când dumneavoastră aveţi nevoie oriunde, oricând.

Spre deosebire de concurență noi suntem conștienți că deținem date personale a căror confidențialitate constituie unul dintre principiile noastre de bază și de aici motto-ul societății nostre: “Noi nu avem nevoie de publicitate…..(pe cheltuiala clientului)”. Acest lucru înseamnă că noi nu dezvăluim identitatea clienților a căror flote le monitorizăm. Noi suntem conștienți cât de importantă este protejarea datelor personale a clienților noștri, iar satisfacția clienților noștri este prioritară pentru noi.

Commander Systems conştientizează dificultatea și complexitatea serviciilor de monitorizare a flotei. Dacă clientul se orientează greșit pe piață nu e dificil ca cineva să se îmbogățească de pe urma lui. Societatea noastră oferă servicii de monitorizare a flotei de cea mai bună calitate. Avem servere proprii, sisteme performante și personal specializat, ceea ce ne permite să reacționăm prompt la cerințele pieței dar și la situațiile de urgență.

Filozofia noastră

Axifleet conştientizează dificultatea și complexitatea serviciilor de monitorizare a flotei. Societatea noastră oferă servicii de monitorizare a flotei de cea mai bună calitate. Avem servere proprii, sisteme performante și personal specializat, ceea ce ne permite să reacționăm prompt la cerințele pieței dar și la situațiile de urgență.

VÂNZARI

Toți angajații ai departamentului de vânzări trebuie să întrunească standarde ridicate un accent deosebit fiind pus pe empatie şi discreţie. Sistemul nostru nu îl veți cumpăra niciodată de la cineva care nu întrunește aceste standarde.

Angajații din departamentul de vânzări sunt pregătiți şi instruiți să consilieze cel mai bine clienții. Aceștia rămân în continuare în contact direct cu clienții pentru a asigura îndeplinirea cerințelor acestora. Sunt gata să vă consilieze, să vă ofere soluții optime de utilizare a sistemului în cadrul societății dumneavoastră.

TEHNIC

 
Doar tehnicienii noștri sunt cei care montează sistemul și softul hardware. Tehnicienii trebuie să îndeplinească standarde ridicate de profesionalism și să prezinte un interes ridicat pentru muncă de înaltă calitate în domeniu.

Tehnicienii noștri prin munca pe care o depun cresc procentul de fiabilitate a sistemului și reduc orice şansă de înstrăinare a vehiculului. Sistemul nostru va fi întotdeauna deservit de acești profesionişti. Niciodată nu lăsa să vom lăsa pe cineva neautorizat să se apropie de vehiculele dumneavoastră.

HR, BACK OFFICE, IT, FINANCIAR
Toţi angajaţii trebuie să respecte standardele etice de 3P (Profesionalism, Prietenie, Promptitudine.

Orice cerere ar trebui să fie rezolvată de aceste departamente într-o atmosferă prietenoasă, profesională, în cel mult cinci ore solicitarea dumneavoastră va fi rezolvată sau vă va fi propusă o soluție și termenul în care problema dumneavoastră va fi rezolvată.


Descoperă produsele Axifleet

MAGAZIN ONLINE!