+40 317 111 300    |       contact@axifleet.ro

AxiEmployees

AxiEmployees personal tracker cu voce – GH5200

580,38 lei

Stoc epuizat

Echipament GPS ce poate fi utilizat pentru persoane in varsta, persoane ce sufera de pierderi de memorie, copii, pentru persoane ce desfasoara activitati individuale in medii izolate si/sau pe timp de noapte.

Stoc epuizat

SKU: GH5200 Categorie:

Descriere

 

Descopera beneficiile AxiEmployees cu noul echipament pentru

monitorizare GPS in timp real.

Poate fi utilizat pentru persoane in varsta, persoane ce sufera de pierderi de memorie, copii, pentru persoane ce desfasoara activitati individuale in medii izolate si/sau pe timp de noapte.

Contine cablu USB, baterie 1050 mAh Li-Ion si suporta GNSS, GSM si conectivitate Bluetooth. Permite conectarea la GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS. Este echipat cu senzori pentru nivel baterie descarcata si accelerometru. Tehnologii folosite: GSM (Micro-SIM), GPRS, GPS, BLUETOOTH. Permite configurarea prin SMS sau prin aplicatie PC (via microUSB). Acumulator integrat 1050 mAh Li-Ion battery. Temperatura de operare intre -25 °C si +65 °C, umiditate 5% – 95% fara condensare, IP30. Caracteristici speciale: Accelerometru, Depasire Viteza, Om la Pamant, Alerta de Stationare, Comunicare Vocala Bidirectionala, Conexiune Bluetooth, Alerta accident, Buton de alerta/panica, suporta configurarea a 5 numere de telefon pentru apelare sau transmitere SMS in caz de urgenta, conectivitate casti. Poate trimite alerte prin SMS si/sau in aplicatia GPS. Poate fi configurat in 4 moduri de operare pentru a reduce consumul de energie si a prelungi ciclul de reincarcare al bateriei. Ofera sincronizarea datei si orei prin urmatoarele protocoale: GPS, NITZ, NTP. Permite actualizare soft remote.

Platforma de monitorizare online si client smartphone – intuitive si usor de folosit

Beneficiaţi de acces în cea mai performantă aplicație de management al flotei de mașini. Sistemul nostru online ajută clienții să afle date în timp real despre autoturismele monitorizate, să își optimizeze afacerea, să controleze și să reducă costurile, ajută la prevenirea utilizărilor neautorizate, la intervenții în cazul furtului și de asemenea, ajută în analiza și implementarea deciziilor corecte pentru managementul și creșterea afacerii.

 

 

 

Urmărirea în timp real

Oriunde te afli, vei fi în permanență la curent cu ceea ce se  întâmplă. Urmăriți activele la o precizie exprimată în metri. Fiți  informat de evenimente importante și să reacționați imediat la  orice schimbare

Urmăriți toate activitățile de pe PC sau pe  dispozitivele mobile

Widget-uri de telemetrie

 

 

 

Primiți rapoarte pe e-mail

Planificați un calendar și obțineți rapoartele prin e-  mail cu frecvența dorită. Partajați informațiile cu  colegii incluzându-i pe aceștia în lista destinatarilor.

Alerte intrare/iesire perimetru – Geofence

Platforma Axifleet dispune de una dintre cele mai avansate tehnologii din domeniul monitorizării: geofencing. Se pot defini perimetre multiple în aplicație (folosind hărțile Google Maps incluse) și seta notificări avansate de tip email sau push. Portalul nostru permite alegerea intervalul orar când aceste notificări să fie active, ce vehicule să fie monitorizate dar și regulile de activare: intrarea sau părăsirea perimetrului, viteză maximă din interiorul zonei monitorizate.

 

Informații suplimentare

Tehnologie

GNSS, GPRS, SMS
Interfata K-Line (OBD II)
Accelerometru
Baterie interna – 1050 mAh Li-Ion
Conectivitate bluetooth
Comunicare Vocala bidirectionala
Conectivitate Casti
Alerta Accident
Alerta Depasire Viteza
Alerta Stationare
Alerta Om La Pamant
Buton Panica
5 Numere de Telefon de Urgenta
Alerte via SMS
Apel Vocal

GPS/GLONASS:

Antena interna GPS/GNSS High Gain
Monitorizare: 33/99 canale
Hot start<1
Protocol NMEA-183
GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS
Acuratete localizare < 3m

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Go to Top