+40 317 111 300    |       contact@axifleet.ro

Commander Secure Plus

AxiVehicle – Echipament de monitorizare GPS OBD

321,43 lei

Stoc epuizat

În comparație cu dispozitivul standard Axifleet de monitorizare, Axifleet Plug and Track nu necesită o instalare specializată putând fi conectat direct de dumenavoastra în interfața OBD a mașinii. Trebuie ținut cont de faptul că acest dispozitiv poate fi deconectat la fel de ușor. Bateria inclusă, accelerometrul și antenele interne (GNSS și GSM) îl fac una din cele mai bune și facile opțiuni pentru monitorizarea vehiculelor.

Dacă doriți achiziția de mai mult de 5 produse și aveți nevoie de consultanță sau ofertă personalizată din partea unui specialist Commander vă rugăm să timiteti un un email la contact@axionet.ro.

Stoc epuizat

SKU: FMB001 Categorie:

Descriere

Conectare si monitorizare – Plug and Track

Modulul se conecteaza direct la cablul OBD II al masinii astfel nefiind necesara instalarea specializata a acestuia. De asemena poate fi transferat usor pe un alt autoturism.

 

Nouă generație de modul GSM / GNSS

Cu noul modul de localizare avansată prin satelit – GNSS vă putem oferi monitorizare în timp real și unul dintre cele mai precise localizări. Având sensibilitate mai mare decât un modul obișnuit, un timp de răspuns îmbunătățit și pornire aproape instantă va asigura faptul că flotă ta va fi urmărită cu precizie. Soluția Axifleet include un SIM folosit pentru comunicarea între dispozitivul de localizare și aplicația Axifleet

 

Alerte intrare/iesire perimetru – Geofence

Platforma Axifleet dispune de una dintre cele mai avansate tehnologii din domeniul monitorizării: geofencing. Se pot defini perimetre multiple în aplicație (folosind hărțile Google Mpas incluse) și seta notificări avansate de tip email sau SMS. Portalul nostru permite alegerea intervalul orar când aceste notificări să fie active, ce vehicule să fie monitorizate dar și regulile de activare: intrarea sau părăsirea perimetrului, viteză maximă din interiorul zonei monitorizate.

 

Access în platforma de monitorizare – online.axifleet.ro

Beneficiaţi de acces în cea mai performantă aplicație de management al flotei de mașini. Sistemul nostru online ajută clienții să afle date în timp real despre autoturismele monitorizate, să își optimizeze afacerea, să controleze și să reducă costurile, ajută la prevenirea utilizărilor neautorizate, la intervenții în cazul furtului și de asemenea, ajută în analiza și implementarea deciziilor corecte pentru managementul și creșterea afacerii.

 

Greu de detectat, instalare ascunsă

Dimensiuni reduse – greu de găsit! Carcasa de mici dimensiuni și antenele GSM și GNSS încorporate fac ca modulul să fie instalat fără să trebuiască intervenții majore în habitaclul mașinii și oferă o securitate sporită vehiculului. Bateria internă asigură funcționarea monitorizării mașinii și când aceasta este deconectată de la bateria principală!

 

Monitorizare și rapoarte trasee folosind Google Maps și Street View

Localizare și monitorizare GPS a poziției vehiculului cu ajutorul unei hărți Google Maps (licențiate) la nivel de stradă și număr, drumuri naționale, județene și europene.

 

Localizare alternativă prin SMS

SIM-ul special oferit de Axifleet folosește toate rețelele de telefonie mobilă pentru a avea cea mai bună conectivitate pentru internet și date. Însă în cazul în care autorismul se află intro zonă în care acoperirea de date liseste vă oferim gratuit posibilitatea de a afla poziția mașinii prin comunicare SMS.

 

Integrare computer de bord – Advanced CAN bus

Suportă integrarea cu adaptoul CAN pentru obținerea informațiilor suplimentare de la computerul de bord al mașinii pentru obtinera de informații suplimentare

 

Informații suplimentare

Tehnologie

GNSS, GPRS, SMS
Interfata K-Line (OBD II)
Accelerometru
Baterie interna – 170mAh Li-ion 3,7V
Protectie IP41
Poate functiona cu alimentare intre 10 si 16V

GPS/GLONASS:

Antena interna GPS/GNSS High Gain
Monitorizare: 33/99 canale
Hot start<1
Protocol NMEA-183
GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS
Acuratete localizare < 3m

Abonamente date

România – 3 luni (105 lei), România – 6 luni (199 lei), Uniunea Europeană – 3 luni (179 lei), Uniunea Europeană – 6 luni (349 lei)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Go to Top