Pandemia Covid-19 a pus companiile față in față cu o noua provocare: prioritizarea sănătatii personalului, astfel multe firme au ales să foloseasca lucrul de la distanta. Cu smartphone-uri performante si unul dintre cele mai rapide servicii de internet din lume sarcina nu pare să fie atât de intimidantă. Cu toate acestea e greu sa funcționeze corect fără instrumentele specifice.

Noile cerințe de management pot fi defalcate în 4 necesitați:
- trebuie să știu unde sunt angajații mei,
- trebuie să mă asigur că oferă servicii excelente,
- trebuie să știu că echipa mea și clienții sunt în siguranță,
- trebuie să stabilesc o comunicare eficientă și instantanee cu personalul.
Ajutam companiile să adopte servicii de enterprise mobility pentru a supraviețui starii de urgenta.

Optimizare lucru la distanța

Indiferent dacă gestionează angajați la distanță / auto-carantină sau o forță de muncă mobilă, un manager dorește să fie sigur că echipele sunt exact acolo unde se presupune că se află. Sunt necesare menținerea disciplinei de muncă, protejarea clienților și respectarea reglementărilor COVID-19. Locațiile si traseele pot fi monitorizate în timp real: toate datele călătoriei sunt înregistrate automat de către AxiEmployees.
Pandemia obliga la limitarea oricarei interacțiuni directe, atât personale, cât și de afaceri. Folosind Axiemployee se pot trimite pe smartphone sarcinile de muncă, traseele, formularele digitale ce trebuiesc completate, angajații nu vor trebui să își riște sănătatea și să vina la birou pentru a obține documentele necesare. Angajatul mobil va putea începe imediat noile sarcini: toate rutele, detaliile sarcinilor și atașamentele vor fi pe dispozitivul mobil.
Formularele digitale direct pe smartphone elimină nevoia de hârtie și riscurile potențiale asociate cu documentele tipărite unde virușii pot trăi până la nouă zile. Introduceți formulare personalizate usor prin functia drag-and-drop pentru a sincroniza si colecta date si poze din teren.

Contacteaza-ne la adresa contact@axionet.ro sau pe www.axifleet.ro, spune-ne ce nevoi ai si te vom ajuta cu acces in platforma noastra Axiemployees.

*în funcție de resursele disponibilie la nivel de platformă se pot aloca una sau mai multe licențe per solicitare
** daca folositi deja platforma AxiEmployees puteti beneficia de licente suplimentare

Multa sanate!
Valentin | Axionet IoT Group .

AFLA MAI MULTE